Uzun zamandır sorulan bu konu hakkında ders hazırlamamın herkese çok faydalı olacağını düşündüm.
Özellikle mesleği gereği iç mekan görselleştirmesi yapan üyelerimiz hep hazır model kullanıyor koltuklar için.Ama bu dersten sonra kendi hayalinizdeki kapitone koltukları modelleyip arşivinize ekleyebilir ve kendi modellediğiniz modellerden oluşan hazır model arşivinizi oluşturabilirsiniz.
Kapitone koltuk modelleme benim de hep merak ettiğim bir modelleme konusuydu.Nette araştırma yapıp sağlam bir ders buldum ve oradan öğrendim.Fakat dersi izleyince tam olarak anlamamıştım.Daha sonra üzerinde hatrı sayılır bir süre çalıştım ve olayın püf noktalarını çözdüm.
Eminim ki sizler de kapitone koltuk modelleme üzerine yabancı dersler izlediniz ama bir yerden sonra anlamadınız dersi hazırlayan kişinin ne yaptığını.
İşte ben de onlarca denemeden sonra olayın kilit noktalarını çözdüm ve sizin için sesli bir video ders hazırladım.Böylece sizler dersi çok çok net anlayacaksınız ve hemen uygulama yapabileceksiniz.
Yabancı bir kapitone koltuk modelleme dersini izlerken anlamay-a çalışmakla geçireceğiniz vakti kendi koltuğunuzu modellemeye harcayabileceksiniz.
3D İMPARATORLUĞU FARKI İLE!...
DERSİN LİNKİ: Linkleri görmeye yetkiniz bulunmamaktadır.
Lütfen kayıt olun ya da
Giriş yapın.