|
İnan Arslan
|
 |
« : Haziran 04, 2009, 04:51:23 ÖS » |
|
KULLANILAN YAZILIMLAR: 3ds max2008 + vray1,5 + Photoshop KULLANILAN IŞIKLAR: 1 adet vray sun RENDER SÜRESİ: 45 saniye AÇIKLAMA: Modelleme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Arka planı Photoshopta kompozitledim.[/b] 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2009, 12:12:41 ÖS Gönderen: İnan Arslan »
|
|
"Her köpek bir gün layığını bulur!"
|
|
|
wayne
Pretoryan

Ödüller:
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2009, 04:59:13 ÖS » |
|
hocam elinize sağlık çok güzel oluş özellikle su altı ortamını çok iyi yansıtmışsınız tebrikler  hocam bunlar emekli galiba dişler falan dökülmüş 
|
|
|
|
|
|
Kum saatindeki kum
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2009, 05:04:46 ÖS » |
|
hocam elinize sağlık çok güzel oluş özellikle su altı ortamını çok iyi yansıtmışsınız tebrikler  hocam bunlar emekli galiba dişler falan dökülmüş  Teşekkür ederim yorumun için. Dişlerini bilerek modellemedim.Canım istemedi. Ayrıca dişleri modellemememin bir sebebi de; çok korkunç görünmesini istemedim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2009, 05:07:45 ÖS Gönderen: İnan Arslan »
|
|
|
|
|
|
DJ_DISCO
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2009, 05:31:03 ÖS » |
|
Hımm fazla gaza gelmemişsin sanırım inan abi. Yapmışsın organigi helal olsun çok başarılı olmuş tebrikler...
|
|
|
|
|
|
Hüseyin
|
|
|
|
ttml2006
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2009, 05:32:03 ÖS » |
|
Abi yine film karesi olmuş. Tebrikler 
|
|
|
|
|
|
Bir problemin güç olduğunu söyleme. Güç olmasaydı zaten problem olmazdı.
|
|
|
|
Daçcı
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2009, 05:36:19 ÖS » |
|
çok güzel bi atmosfer tebrikler  ....................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2009, 05:43:03 ÖS » |
|
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
motoharu
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2009, 07:11:27 ÖS » |
|
Ayrıca dişleri modellemememin bir sebebi de; çok korkunç görünmesini istemedim.
Ellerinize sağlık, gayet ürpertici bir hava yakalamışsınız, model için söylenecek bir şey yok zaten, kompozisyon da çok güzel olmuş. Nitekim bunlar kamışla beslenseler bile yine de korkunç duruyorlar bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olgunca
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2009, 07:36:05 ÖS » |
|
elinize sağlık inan bey  bugün bende bu dersi izledim ve sayenizde 15 gündür bir türlü beceremediğim ve soğumaya başladığım helikopter modellemesinde epey yol katettim köpekbalığı ve helikopter ne alaka diyenler olabilir emin olun çok büyük alaka 
|
|
|
|
|
|
Üç şey geri alınamaz!
Atılan tokat, Söylenen söz, Geçen zaman.
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2009, 08:19:56 ÖS » |
|
Ellerinize sağlık, gayet ürpertici bir hava yakalamışsınız, model için söylenecek bir şey yok zaten, kompozisyon da çok güzel olmuş. Nitekim bunlar kamışla beslenseler bile yine de korkunç duruyorlar bence  Sen de haklısın.Gerçekten ürkütücü hayvanlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2009, 08:20:39 ÖS » |
|
elinize sağlık inan bey  bugün bende bu dersi izledim ve sayenizde 15 gündür bir türlü beceremediğim ve soğumaya başladığım helikopter modellemesinde epey yol katettim köpekbalığı ve helikopter ne alaka diyenler olabilir emin olun çok büyük alaka  Umarım helikopteri modellemeyi bitirirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arizek
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2009, 08:41:22 ÖS » |
|
elinize sağlık hocam.. cidden çok güzel olmuş..
arka planı photoshop'ta eklediğinizi söylemişsiniz.. mavi zemini mi eklediniz ? diğer balıklar da model sanırım.. bir de mavi tonlarda bi ışık mı kullandınız yoksa normal bi render alıp photoshopta mı renkleri birbirine uydurdunuz?
benim de aklımda vardı bi su altı sahnesi ama başaramam diye hiç başlamadım bile.. sizinkini görünce fırsat bulmuşken sorayım dedim :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2009, 08:48:30 ÖS » |
|
elinize sağlık hocam.. cidden çok güzel olmuş..
Arka planı Photoshop'ta eklediğinizi söylemişsiniz.. mavi zemini mi eklediniz ? diğer balıklar da model sanırım.. bir de mavi tonlarda bi ışık mı kullandınız yoksa normal bi render alıp photoshopta mı renkleri birbirine uydurdunuz?
benim de aklımda vardı bi su altı sahnesi ama başaramam diye hiç başlamadım bile.. sizinkini görünce fırsat bulmuşken sorayım dedim :)
Balıklar da mavi deniz de hepsi resim. Önce vray ile render aldım.Ve renderı .png formatında kaydettim.Sonra da renderımı Photoshopta açtım ve arka plan resminin üzerine yapıştırdım. Ondan sonra IMAGE > ADJUSTMENT > PHOTO FILTER > UNDERWATER ve IMAGE > ADJUSTMENT > PHOTO FILTER > DEEP BLUE filtreleri ile denizaltı rengini uygıladım balıklara. Ondan sonra da bildiğin renk doygunluk ayarları ve glow efektleri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2009, 09:10:19 ÖS » |
|
Çok güzel olmuş ama Photoshop ta Blur fazla kaçmış bence, gözlük camımı silmek gereği duydum bakarken. Gözlük kullananlar anlayacaktır beni:-))) Belki de astigmatım nedeniyle öyle görüyor olabilirim. Ablacım su altında bulanık olur ya görüntü.O etkiyi yakalamaya çalıştım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
motoharu
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 04, 2009, 09:12:40 ÖS » |
|
Balıklar da mavi deniz de hepsi resim.
Ooo, ben sadece mavi kısımlar ps zanntemiştim, arkadaki balıklarda öyle ise, sizin modelinizle arada fark hiç belli olmadığı için modellemeye, kompozisyona ve özellikle de ışığa bir alkış daha. Ayrıca ps filtre açıklaması için de teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|