|
d3st1ny
|
 |
« : Şubat 13, 2012, 08:36:36 ÖS » |
|
Merhabalar uzun zamandır paylaşımda bulunamıyordum . Şantiyeler yoğun geçiyor . Bundan bir 4-5 ay evvel modellemiş olduğum lakin çok yalın ve istediğim gibi olmamıştı . Modelleme ve render 3dsMAx 2011 Vray 2 adv. ile alındı . Modelleme süreci 4 ay :) Çok geniş bir zamana yayıldı . Render süreleri ortalama 20 dk civari her biri için . Yaklaşık 20 ye yakın render aldım bilemedim hangileri iyi :) Umarım bu halini seversiniz .     
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cem Budak
Pretoryan

Ödüller:
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2012, 08:42:28 ÖS » |
|
İlk 3 renderdaki plaka MSTGN yerine MSTNG olmalıymış sanki... O kadar baktım, bula bula bu kusuru buldum. :-))))
Ellerine sağlık dostum, dehşet ötesi bir iş çıkartmışsın. Bir hafta sonu bunu ödünç ver de, boğazda birkaç tur atıp geleyim. :-)) Tabii umarım modifiye yaparken LPG de takmışsındır, yoksa bunun benziniyle başa çıkılmaz...
|
|
|
|
|
|
Eğer siz Newton iseniz, başınıza düşen elma bir aksilik değildir...
|
|
|
|
|
d3st1ny
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2012, 08:46:13 ÖS » |
|
O plakayı gördüğümde At üsküdarı arkada bırakmıştı :) PS ilede berbat etmek istemedim . Belki hissedilmez derken golü erken bulduk kalede . :))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnan Arslan
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2012, 08:48:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Benim gücümün ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz...
|
|
|
|
Cem Budak
Pretoryan

Ödüller:
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2012, 08:49:13 ÖS » |
|
Benim siteye geri döndüğüm zamana denk gelmen talihsizlik oldu... :-)
Hah, beklenen ödül de geldi işte... Tekrar tebrikler...
|
|
|
|
|
|
Eğer siz Newton iseniz, başınıza düşen elma bir aksilik değildir...
|
|
|
|
|
major07
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2012, 09:02:49 ÖS » |
|
offf be işte arabam benim yaa eleanor bi gün alıcam seni hurdalıkta bile olsanda smiley001smiley001 bi garip geldi gözüme ama modifiyeden heralde eline sağlık süper olmuş.
ya bi sorun olmazsa 4. resimde stopların ışıklandırması nası diyim yani o görüntüyü nası aldığınızı anlatma imkanınız varmı acaba yoksada sorun değil elinize sağlık tekrar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d3st1ny
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2012, 09:16:53 ÖS » |
|
Öncelikle , İnan Beye ödül için çok teşekkür ederim . Tekrar galeriye girmek ayrı bir keyif . Major tabiki de anlatırım , asla problem olmaz .
Öncelikle Edit poly ile bir kare çizip son haline gelinceye kadar modelledim . Daha sonra Edit Mesh ile farlarin ışık saçaçağa kısma Vray Light material atadım . Şiddetini arttırırsanız daha iyi olacaktır . Daha sonra Reftract değeri %60 olan farı modelledim yarı şeffaf bir hal verdim . Tabi yine aynı şekilde farın yalın gözükmemesi adına edit poly aşamasında edge leri extrude yaptım .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
major07
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2012, 09:25:43 ÖS » |
|
Öncelikle , İnan Beye ödül için çok teşekkür ederim . Tekrar galeriye girmek ayrı bir keyif . Major tabiki de anlatırım , asla problem olmaz .
Öncelikle Edit poly ile bir kare çizip son haline gelinceye kadar modelledim . Daha sonra Edit Mesh ile farlarin ışık saçaçağa kısma Vray Light material atadım . Şiddetini arttırırsanız daha iyi olacaktır . Daha sonra Reftract değeri %60 olan farı modelledim yarı şeffaf bir hal verdim . Tabi yine aynı şekilde farın yalın gözükmemesi adına edit poly aşamasında edge leri extrude yaptım .
hmm ilginiz için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Funda Bulut
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2012, 09:33:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feridun Teker
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2012, 10:34:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SinanGündüz
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2012, 10:55:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsuva
Pretoryan

Firebender
Ödüller:
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2012, 11:46:02 ÖÖ » |
|
eline sağlık çok beğendim artı nazar boncuğuna bittim :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokkurt
Gladyatör

hKn
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2012, 12:45:45 ÖS » |
|
ikinci ve dördüncü renderlara bayıldım, nazar boncuğu da mükemmel bi ayrıntı olmuş bence. 
|
|
|
|
|
|
bilinsin halim suskun duruşlarımdan
|
|
|
|
|
d3st1ny
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2012, 01:44:56 ÖS » |
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , beğenileriniz için .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowhite
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 14, 2012, 02:28:07 ÖS » |
|
Tebrikler 2. sırada bulunan çalışma mükemmel. jantlar biraz göze batıyor kaplamadanmı yansımadanmı bilemedim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|